Maia Martens

Bærum Plastikk Ikon i logo Svart

Pasientkoordinator og administrasjonsleder

Maia MartensJeg heter Maia Martens og min stilling ved Christianiaklinikken er pasientkoordinator. Dvs. jeg følger deg som pasient gjennom hele klinikkreisen- fra din første henvendelse- etter konsultasjon hos en av våre kirurger – gir deg all informasjon før og etter operasjonen – er der ved kontrollene og til din siste kontroll ved klinikken. Jeg har helsefaglig og salgsbakgrunn.

Jeg har tett dialog både på tlf. og på klinikken med alle pasientene våre som opplever sine egne pasientreiser forskjellig, det å kunne lytte, trygge og møte så mange forskjellige mennesker og behov gir meg muligheten å bruke hele meg som ansatt- profesjonelt- og møte den enkelte pasient på deres ståsted.

Jeg har også vært så heldig å være med på hele klinikkreisen fra slutten av 1980 tallet sammen med dr. Bunæs, hospitanter fra inn og utland og mange dyktige kirurger og sist men ikke minst utrolig fine kollegaer. Kongresser som klinikken ved dr.Bunæs har arrangert, reiser og mye faglig påfyll har det blitt gjennom årene ved klinikken.

Vi er opptatt av høy faglig kompetanse og samtidig ha det gøy sammen og ta vare på hverandre, dette gjør at vi alle har det like fint sammen med pasientene våre. Min oppgave har vært og er det å formidle deres faglige kompetanse og trygghet ut til alle pasienter som henvender seg til oss, et bindeledd direkte mellom deg som pasient og kirurgen. Bunæs var den første som startet med ZO produktene som også er endel av min hverdag, salg og informasjon om unike produkter som de fleste av våre pasienter bruker for å opprettholde en sunn hud. Ingen dager er like og jeg er opptatt av at du alltid skal oppleve den fine atmosfæren, service og trygghet-pasientene våre er jo klinikken.

Når jeg ikke er på klinikken bruker jeg mye tid på fjellet, utrolig glad i den roen turer på fjell og vidder gir påfyll i sjel og sinn. Interiør og styling er en hobby jeg storkoser meg med. Jeg er svært glad i å være sammen med familien min og nære venner så mye som mulig, og med hund blir det alltid mange fine turer hvor enn du er. Min egen reise har fulgt klinikkreisen så nettopp derfor er jeg genuint glad i arbeidsplassen min.

 

VELKOMMEN