Pasienthistorier

Bærum Plastikk Ikon i logo Svart

Pasienthistorier

Logo ikon

I nærmere 30 år hadde jeg irritert meg over kalkunhalsen. Jeg tok meg selv i å sitte og spille på slurva. Irritasjonen var så stor at jeg bare måtte gjøre noe. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Mads Hagen (62)

Start video
Start video

Vår fornøyde kunde Marit Bakke forteller sin historie og opplevelse med Bærum Plastikkirurgi.

Marit Bakke

Jarl Bunæs is a top-notch and most experienced cosmetic ENT doctor. I had an incredible experience in his “ feel at home “ facility with his friendly and knowledgeable staff, attention to every detail and high-quality treatment before and after the procedure. Since I couldn’t have the same experience in LA, I chose to fly to Oslo to get my crooked nose fixed – and also entertained by his singing while he worked his magic. 

Dr. Zein Obagi

Da jeg i utgangspunktet ikke var fornøyd med min naturlige nese, valgte jeg å operere nesa mi hos Dr. Jarl Bunæs. Resultatet av dette ble jeg storfornøyd med! Jeg opplever Dr. Jarl Bunæs som en veldig dyktig kirurg, som viser en høy faglig kompetanse og et øye for det estetiske.  På klinikken blir en veldig godt ivaretatt, både før under og etter behandling. Informasjonen er også veldig god og tilfredsstillende. Personalet forøvrig er også alltid like hyggelige og behjelpelige. Her snakker jeg av erfaring, da jeg har vært kunde her i mange år. Om noen ønsker å gjennomføre en tilsvarende operasjon, vil jeg anbefale Dr. Jarl Bunæs på det sterkeste. Vil også få takke han på det varmeste for særdeles godt resultat. Evig takknemmelig!

Lisbet Svendsrud

Etter bare en uke på kremprogram for sjenerende pigmentflekker i ansiktet som jeg hadde fått etter graviditet, så jeg fantastiske resultater. Etter 3-4 uker var flekkene helt borte. Tusen takk, jeg er storfornøyd og sverger til disse produktene.

Christine Lindestad (32)

Fantastiske mennesker, utrolig dyktige og følger opp på en eksemplarisk måte. Er overveldet over resultatet. Tusen hjertelig takk til Dr. Bugge!

Kvinne (36)

«Etter to mislykkede neseoperasjoner i USA for å hjelpe meg å puste bedre kom alt på plass etter at Dr. Bunæs rettet alt opp. Tusen takk!»

Jan Thomas

Bakgrunn Prikker

Michael tok neseoperasjon hos oss i 2017 etter at han i årevis ikke hadde kunnet pustet ordentlig gjennom nesen fordi han hadde brukket den gjentatte ganger. Plagene hadde siden ungdomstiden påvirket både trening, søvn og livskvalitet..

Michael Jenner (56)

Fantastiske mennesker, utrolig dyktige og følger opp på en eksemplarisk måte. Er overveldet over resultatet. Tusen hjertelig takk!

Kvinne (56)

Dr. Øyvind Borch Bugge er en av få plastikkirurger i Norge som utfører kosmetisk bodylift i en og samme operasjon. Jeg fikk en flatere mage, smal midje og et løft av baken samtidig.

Kvinne (40)

Jeg tok silikon i brystene, og fikset navlen min etter at den strakk seg etter graviditeten. Er fortsatt like fornøyd med det endelige resultatet.

Linni Meister (32)

Modell

Her er det ikke bare dyktighet – her er det også varme og omtanke under hele prosessen du kanskje står foran.

Dame (51)

Jeg har gjennomført to operasjoner ved Bugge & Bærum Plastikkirurg – en omfattende og dyprensende ansiktspeeling og en maxilift. Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Legene her utfører sin kompetanse med dyp konsentrasjon og faglige, menneskelige innsikt!

Dame (50)

Legene ved klinikken har gitt meg en ny livskvaliteten i hverdagen som har betydd mye for meg som person. Jeg vil gjerne uttrykke min takknemlighet, det fortjener dere.

Dame (50)

Dr. Øyvind Borch Bugge den eneste plastikkirurgen i Norge som utfører kosmetiske bodylifts i en operasjon. Man oppnår en flat mave, smal midje og et løft av baken samtidig.

Jeg kjenner til Dr Bugge og han er fantastisk dyktig. Der er du virkelig i trygge hender.

Kvinne (23)

Etter behandling med filler hos hos Christine er den irriterende sinnarynken i pannen borte. Jeg er så fornøyd og føler meg fresh og fin. Jeg kommer garantert til å fortsette med fillerbehandling.

Kvinne (54)

Èn ting er å bestemme seg for å gjøre en kosmetisk endring på noe du er misfornøyd med. En annen ting er den prosessen du er inkludert i både før, under og etter et inngrep ved Bærum Plastikkirurgi. Jeg er så takknemlig, og har fått ny livsglede!

Kvinne (50)

At ørene mine sto ut, plaget meg i hele ungdommen. Jeg har aldri angret på avgjørelsen min om å få en kosmetisk korreksjon av ørene mine. Den var nøye planlagt og gjennomtenkt.

Kvinne (27)

Jeg var hos Jarl Bunæs for å foreta en korrigering av tunge øyelokk samt behandling PRS og fett under øyne og kinn. Alt i fra første konsultasjon, inngrep og healing har vært en positiv opplevelse.God oppfølging og hyggelige mennesker i alle ledd gjør at man føler seg godt ivaretatt og trygg.Veldig fornøyd med resultatet allerede etter en uke. Gir fem stjerner på hele opplevelsen, fra konsultasjon til ferdig resultat ?

Jan Gunnar

En utrolig fin klinikk. Ren, ryddig og elegant. Personalet er korrekte og man blir godt mottatt og spørsmålene forståelig besvart. Legen forklarte profesjonelt hva som skulle gjøres i forbindelse med operasjonen og hva man kunne forvente. En trygg og god atmosfære preget operasjonsstuen. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet etter min operasjon hos dere.
Totalopplevelsen er helt perfekt

Kvinne (70)