Camilla Skurdal Lindberg

Bærum Plastikk Ikon i logo Svart

Operasjonssykepleier og leder for operasjonsavdelingen

Camilla Skurdal LindbergJeg heter Camilla Skurdal Lindberg og er operasjonssykepleier ved Christianiaklinikken. 

Jeg er gift og bor i Asker med mine to jenter Christina og Madeleine. 

På fritiden elsker jeg turer i fjell og må jo helst nå en topp gjerne på ski eller til fots. Ingen ting gjør meg mer glad enn å være masse ute, bruke tid med familie og venner. Det gir overskudd til å være 100 % til stede for jobben min, som jeg er veldig glad i.

Jeg er utdannet ved Diakonhjemmets høyskole og senere videreutdannet ved Lovisenberg høyskole i 2015. Jeg har studert fysioterapi i Nederland i 1 ½ år, samt senere klinisk veiledning ved Lovisenberg. 

1 2019 reiste jeg med min familie til Uganda for å delta i et medisinsk prosjekt. Det gav en god følelse å kunne yte helsehjelp til de mest trengende. 

Jeg har i mange år vært ansatt ved Martina Hansens Hospital innenfor ortopedi. Man blir godt disiplinert av lang erfaring med jobb på et sykehus.

Her på Christianiaklinikken møter jeg pasientene til operasjon, og følger de igjennom hele forløpet. Pasienten skal føle seg trygg og ivaretatt både før, under og etter behandling. Dette er en av de store privilegiene ved å jobbe privat; muligheten til å følge pasienten på hele reisen. 

Klinikken innehar en helt spesiell atmosfære. Den er designet som en klassisk villa, men innredet som et topp moderne sykehus. Her er det en god, lun stemning med fine kolleger. Hvert team er håndplukket med dyktige kirurger og anestesipersonell som tar vare på deg som pasient.

Velkommen til oss