Dr. Øyvind Borch Bugge

Bærum Plastikk Ikon i logo Svart

Plastikkirurg • Hode/hals og ansiktskirugi

Portrett Øyvind Borch BuggeDr. Øyvind Borch Bugge er blant landets mest erfarne plastikkirurger og spesialist innen hode/hals og ansiktskirurgi. Fra tidligere har han lang erfaring med rekonstruktiv kirurgi, de siste nær 20 årene har han jobbet vesentlig med kosmetisk kirurgi. Han har jobbet ved en rekke offentlige og private sykehus. Sist offentlige stilling som overlege ved Rikshospitalet (UiO), deretter kun privat bla i flere år tett sammen med gründerene av Akademikliniken i Stockholm.

Han har vært en del av Fana medisinske Senter/Privathospitalet. Parallelt har han drevet Bugge Plastikkirurgi i Kirkeveien i Oslo, men er nå fullt og helt en del av legeteamet hos oss. Øyvind Borch Bugge utfører det aller meste innen estetisk plastikkirurgi. Han gjør svært mye ansikts- og brystkirurgi, bukplastikk og bodylift. Det er sannsynligvis ingen i Norge som har lagt inn så mange av de mer krevende anatomiske/dråpeformede brystprotesene som han.

De siste par årene legger han nå inn langt flere runde proteser fra Motiva som gir et svært naturlig resultat. Som en av svært få i Norge, er Dr. Bugge også spesialist på bodylift på kosmetisk indikasjon, der huden fra nedre delen av magen, midjen og ryggen strammes opp og overflødig hud fjernes. Resultatet blir en flatere mage og smalere midje.

  • Dr. Bugge er godkjent som både norsk og svensk plastikk- og hode/halskirurg.
  • Dr. Bugge er medlem av Den norske legeforening. Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.